REVIZE POŽÁRNÍHO SYSTÉMU

 

Pravidelná revize požárního systému EPS Bytový dům MEZ_IJKL

Ve čtvrtek 11. května bude provedena pravidelná revize požárního systému EPS.

Prosíme všechny majitele uzavřených garážových stání a uzavřených samostatných sklepů, které obsahují požární hlásič na stropě o jejich zpřístupnění v níže uvedených termínech. TECHNIKA SPL servis.cz s.r.o., prosím, vyhlížejte ve společných prostorech garáží, které neustále prochází. Kontrola jedné garáže či sklepu netrvá déle než 3 minuty. I s příchodem technika byste neměli být zdrženi déle než 10 minut.

Dne 11.5.2023 v době  8:00 – 8:30 nebo 16:00 – 16:30

V případě, že se v daném termínu nedostavíte, informujte nás, prosím, na hotline@splservis.cz ve tvaru “Nedostavím se na kontrolu požárního hlásiče garáže/sklepu číslo ?? v domě „MEZ_IJKL“. Hlásič bude v protokolu uveden jako neotestovaný. Prosíme, abyste zajistili zpřístupnění v následující kontrole, která bude za 6 měsíců. Individuální kontrola hlásiče v jiném dohodnutém termínu je zpoplatněna 1200,-.

MEZI 9:00 – 12:00 PROBĚHNE ZKOUŠKA SIRÉN.

Jakub Žbánek                                                                                                                                                                                           technik SPL servis.cz s.r.o.