SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ SV ZLIČÍN 458 SE BUDE KONAT V ÚTERÝ 7/11/2023 od 18ti hodin, v jídelně nové ZŠ Zličín

Vážení vlastníci,

rádi bychom Vás opět pozvali na shromáždění vlastníků našeho SV, které se bude, stejně jako minulý rok, konat v jídelně nové zličínské ZŠ, v úterý 7/11/2023, od 18ti hodin, resp. prezence od 17ti hodin.

Pozvánka a související dokumenty Vám byly zaslány elektronicky.

Fotovoltaika

Dnes, 17/10, začíná závoz materiálu a následně přípravné práce. Provoz domů nebude po celou dobu příprav jakkoli omezen, o dalším průběhu Vás budeme průběžně informovat. Vše bude nahráno do klientské zóny (dokumentace)

O průběhu instalace, jak to bude celé fungovat, dalších možnostech jako třeba minule diskutovaná kombinace s tepelným čerpadlem, ale také o průběhu příprav a důvodech zdržení celé realizace Vás bude na shromáždění informovat přímo zástupce dodavatele Acetex s.r.o., její jednatel Roman Pilarčík.

Odečty a výměna měřičů (vodoměrů) proběhnou v první polovině prosince – optimální řešení výměny spolu s odečty naráz. Nové budou již radiové (dálkový odečet), tj. již nebude nutné pro odečty vstupovat do bytu. Přesný rozpis termínů obdržíte obratem.

Termín přistavení velkoobjemového kontejneru na bioodpad: Milotická ulice, 28.10.2023, 09:00 – 12:00 hod., objemný odpad 04.11.2023, 12:00 – 16:00 hod. tamtéž. Prosím využijte této možnosti zdarma zejména pro zbavení se větších věcí, jak např. kusů nábytku či matrací, které jsou odkládány u kontejnerů nebo po domě či v garážích.

Zpráva o činnosti správce Vám byla zaslána také emailem.

Pokud se nemůžete shromáždění zúčastnit, využijte, prosím, zaslané plné moci. Můžete ji udělit komukoli, výboru, či jiné osobě. Nemusí být ověřená a stačí nám ji zaslat emailem.

Děkujeme za spolupráci, hezký den

Za Výbor SV Zličín 458 Mgr. Hana Cohen Šašková, předseda